Angst estimeaza in 2007 afaceri de 60 milioane euro

Vineri, 06 Aprilie 2007, ora 15:24
902 citiri

Grupul de firme Angst, unul dintre cei mai importanti jucatori interni din industria carnii, mizeaza pe afaceri de 60 milioane euro dupa deschiderea, in acesta an, a cel putin noua magazine in Bucuresti si in tara, informeaza vineri un comunicat.

Potrivit oficialilor companiei, marirea retelei se va realiza prin inca patru noi magazine in Bucuresti, si cel putin cinci in provincie, iar investitia se va ridica la circa cinci milioane de euro.

"In 2007, compania intentioneaza sa-si consolideze pozitia pe piata locala, iar in acest scop, in lunile ianuarie si februarie, mai multe magazine Angst au fost renovate. In plus, in perioada imediat urmatoare se vor decide locatiile pervazute pentru acest an, urmand demararea proiectelor de investitii", se arata intr-un comunicat al companiei.

Anul trecut, Angst-ul a inregistrat o crestere a vanzarilor de mezeluri de 25%, fata de 15% cat a fost cresterea totala a pietei, in principal pe baza intensificarii activitatilor de cercetare dezvoltare a produselor si prin extinderea retelei de magazine. Conform estimarilor Angst se mentine intre primii cinci jucatori ai pietei.

Compania deruleaza in acest an o investitie de aproape trei milioane euro, pentru deschiderea unei noi unitati de productie, la Buftea, cu activitati tot in industria alimentara.

Angst detine 23 de magazine din care 18 magazine in Bucuresti, doua in Buftea, unul in Otopeni, unul in Sinaia si unul in Cluj.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)