Al 23-lea magazin Plus Discount

Miercuri, 23 August 2006, ora 12:47
1182 citiri

Reteaua Plus Discount a deschis, miercuri, la Navodari, cel de-al 23-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.A"Intentionam sa deschidem, pana la sfarsitul acestui an, alte 14 magazine, continuand astfel strategia noastra de expansiune la nivel nationalA", a declarat directorul general Plus Discount Romania, Uwe Klostermann, intr-un comunicat.

Noua unitate este prima de tip discount din Navodari, avand o suprafata de 1.080 metri patrati, dintre care 840 metri patrati suprafata de vanzare. Tototdata, magazinul dispune de 82 de locuri de parcare.

Centrul comercial este deservit de centrul logistic detinut de Plus Discount la Ploiesti. Oferta include peste 1.000 de produse, atat alimente, cat si produse nealimentare.

Prezenta retelei Plus in Navodari se inscrie in programul de expansiune la nivel national al retelei, care va continua in toate orasele cu peste 30.000 de locuitori, inclusiv Hateg, Slatina, Cluj-Napoca, Campulung Moldovenesc, Baia Sprie, Sfantu Gheorghe, Piatra Neamt, Barlad, Braila, Navodari, Medgidia, Fagaras, Tarnaveni, Tecuci, Codlea, Adjud, Roman si Arad.

Compania face parte din grupul german Tenglemann, care opereaza in prezent circa 4.000 de magazine in Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Agentia Mediafax