Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agentia de brokeraj Tradeville isi lanseaza aplicatie pentru Windows 8

Agentia de brokeraj Tradeville isi lanseaza aplicatie pentru Windows 8


Casa de brokeraj Tradeville a lansat o aplicatie pentru Windows 8 cu ajutorul careia investitorii romani pot tranzactiona la Bursa de Valori Bucuresti si la SIBEX.

Aplicatia pentru Windows 8 contine cele mai importante functionalitati ale platformei online, in timp ce clientii noi vor avea la dispozitie un cont demo pentru a invata sa tranzactioneze cu zero riscuri in conditii de piata reale.

Utilizatorii ce instaleaza aplicatia vor fi in contact cu cele mai importante stiri bursiere si vor accesa cotatii pentru simbolurile de actiuni listate la BVB.

In scop demonstrativ, fiecare utilizator are la dispozitie 100.000 de lei virtuali (50.000 lei pentru actiuni si 50.000 de lei pentru titluri futures) pentru investitii cu risc zero si in conditii de piata reale.

Utilizatorii autentificati pot tranzactiona titlurile companiilor client Tradeville.

Utilizatorii Windows 8 au acces la cotatii si la stiri, adancimea pietei, lansare de ordine noi pe actiuni si derivate si rapoarte despre contul propriu.

Potrivit oficialilor Tradeville, compania a castigat cateva sute de clienti noi in primele saptamani de la disponibilitatea Tradeville in Windows Store.

Aplicatia Tradeville poate fi descarcata gratuit din Windows Store.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1464 ori