SIF-urile au pierdut 10% saptamana trecuta

Sambata, 03 Octombrie 2009, ora 13:35
1031 citiri
SIF-urile au pierdut 10% saptamana trecuta

Lichiditatea medie zilnica a bursei s-a depreciat cu 6% pana la 28,68 milioane lei, in timp ce capitalizarea bursiera a scazut cu 4,8% fata de saptamana anterioara, pana la 73,88 miliarde lei.

In saptamana ce s-a incheiat, indicii Bursei de la Bucuresti au coborat puternic, pe fondul sentimentelor de nervozitate de la nivelul tuturor pietelor, combinate cu mediul politic intern.

Titlurile celor 5 societati de investitii financiare s-au depreciat pana la 10%, investitorii fiind cu ochii pe clasa politica in aceasta perioada pentru aflarea unui deznodamant cu privire la viitorul pragului de 1%, care a generat numeroase dezbateri.

Fireste, imaginea absolut dezastruoasa a actualului Guvern, poate pune sub semnul intrebarii absolut orice, implicit viitorul acestei limitari de detineri, se arata intr-un raport al SSIF Confident Invest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#bursa, #lichiditati, #pierdere, #sif , #SIF