Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Greii economiei romanesti dezbat strategia de relansare a pietei de capital

Greii economiei romanesti dezbat strategia de relansare a pietei de capital
Ziarul BURSA organizeaza masa rotunda cu tema "Strategia de relansare a pietei de capital", pe data de 12 septembrie 2013, incepand cu orele 9:30, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucharest, sala New York.

Printre temele propuse spre dezbatere se regasesc "Accesul la piata de capital", "Programul de listari ale companiilor de stat", "Bune practici in activitatea intermediarilor" si "45 de miliarde de euro economiile populatiei si firmelor - cum le atragem pe piata de capital?"

Printre invitatii confirmati se numara Varujan Vosganian, Ministrul Economiei, Daniel Daianu, Prim-Vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Ludwik Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti, Cristian Agalopol, Presedinte Depozitarul Central), Gheorghe Piperea, Profesor universitar doctor, Pipereasi Asociatii, Grigore Chis, Director General SSIF Broker si Remus Borza, Presedinte al Consiliului de Administratie Hidroelectrica.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1150 ori