Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNVM: Investitorii nu sunt afectati de sanctiunile aplicate WBS Romania

CNVM: Investitorii nu sunt afectati de sanctiunile aplicate WBS Romania


Investitorii WBS Romania nu vor fi afectati in niciun fel de sanctiunile pe care Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) le-a aplicat firmei de brokerak WBS Romania, potrivit oficialilor comisiei.

"Rezultatele anchetei au fost communicate acum, pentru ca exista o procedura de control pe care trebuie sa o respectam. Se aduna documente si se coroboreaza cu alte acte pe care noi le avem in departamentele de specialitate.

Apoi se face un raport, care se trimite entitatii controlate, in cazul acesta WBS Romania. Apoi i se dau cateva zile la dispozitie in care pot face contestatii cu privire la concluziile controlului", a explicat Luminita Ciocan, director de Relatii Publice in cadrul institutiei.

Oficialul CNVM a precizat ca, din momentul in care s-au finalizat toate aceste etape si s-au dat sanctiunile, au trecut doar o zi sau doua si ca, de fapt, controlul in sine a durat atat de mult.

Nereguli grave la WBS Romania: CNVM a retras autorizatia de functionare

In urma sanctiunii aplicate de CNVM, WBS Romania are mai multe obligatii, pe care trebuie sa le indeplineasca in cel mult doua saptamani. Printre obligatiile WBS se numara: numirea unei persoane care sa gestioneze arhiva societatii si sa restituie toate sumele de bani care apartin clientilor creditori.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1563 ori