Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Banca Transilvania a lansat un depozit la o luna cu componenta investitionala

Banca Transilvania a lansat un depozit la o luna cu componenta investitionala

Banca Transilvania (BT) a lansat depozitul Activ la o luna, un produs de economisire cu componenta investitionala in lei, care se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor si pentru care banca plateste o dobanda de 14% pe an, a anuntat miercuri banca.

Dobanda este cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea standard, pentru depozitul clasic la o luna, fara prelungire automata si fara capitalizare, precizeaza BT.

Cei care opteaza pentru acest produs pot alege intre fondurile de investitii BT Obligatiuni, BT Classic, BT Index sau BT Maxim, puse la dispozitie de BT Asset Management SAI SA, companie care face parte din grupul financiar Banca Transilvania.


Banca Transilvania are capital majoritar romanesc, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare fiind un actionar semnificativ al bancii, cu o participatie de 15%.


BT are peste 500 de unitati si peste 6.000 de angajati si este cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) din 1997. 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1540 ori
Citeste mai multe desprebt depozit participatie berd