Ziua portilor deschise la BMFMS

Joi, 26 Aprilie 2007, ora 17:37
1381 citiri

In contextul ascensiunii cotei de interes a instrumentelor financiare derivate in piata de capital, Bursa Monetar- Financiara si de Marfuri Sibiu, in calitate de promotor al acestui tip de investitie, lanseaza o noua provocare mediului financiar prin introducerea in programul sau de dezvoltare a unei "zile a portilor deschise".

Incepand din data de 17 mai anul curent, in fiecare zi de joi, bursa sibiana va organiza la sediul sau din Bucuresti, B-dul General Magheru nr. 41, o intalnire cu toti cei interesati de universul derivatelor financiare.

Intalnirea se va desfasura de la ora 16,30, pe parcursul a doua ore, participarea fiind gratuita, in limita a 30 de locuri disponibile. In fata participantilor vor aparea saptamanal reprezentati ai bursei sibiene, ai Casei Romane de Compensatie sau brokeri care vor raspunde tuturor intrebarilor acestora.

Discutiile vor fi de natura interactiva si sunt deschise oricarei persoane, indiferent de bagajul de cunostinte despre investitiile bursiere. Astfel, oricine poate afla cu efort minim, care sunt elementele de baza ale tranzactiilor la termen, avantajele si mecanismul acestora concomitent cu oportunitatea de a se exprima liber cu scopul obtinerii informatiilor dorite.

Sunt asteptati si investitorii activi

Totodata sunt bine veniti si investitorii activi care doresc sa afle mai mult despre piata la termen si care pot sa-si consolideze in urma consultantei acordate de specialistii BMFMS, nivelul de informare. Toate intrebarile vor primi un raspuns. In functie de gradul de dificultate al problemelor expuse, raspunsurile vor fi acordate pe loc sau consemnate in vederea elaborarii unui raspuns ulterior.

Pentru a putea participa la intalnirile organizate de BMFMS, doritorii sunt rugati sa trimita un e-mail cu textul "ziua portilor deschise", continand datele personale (nume, prenume, serie buletin) la adresa cursuri@bmfms.ro, primind apoi un mesaj de confirmare.

Reamintim ca participarea este gratuita, in limita celor 30 locuri disponibile. Selectia se va face in ordinea inscrierii iar cei care se plaseaza in urma primilor 30 urmeaza sa fie programati la intalnirile urmatoare, astfel incat sa se asigure un acces facil si coerent pentru toti solicitatii.

Pentru o cat mai buna organizare a intalnirilor puteti trimite intrebarile dumneavoastra in prealabil, odata cu e-mailul de inscriere. In acest fel intalnirile se vor desfasura mai eficient, dupa expunerea raspunsurilor primand caracterul liber si interactiv al discutiilor.

La intalnirea de joi va participa Paul Baranga, care activeaza in cadrul Departamentului Dezvoltare si Produse Noi al Bursei din Sibiu

Bloombiz