Primul centru logistic Macromex in Romania

Miercuri, 03 Mai 2006, ora 04:32
1282 citiri

Macromex a inaugurat primul sau centru logistic din Romania, o investitie de un milion de euro. Amplasat in comuna Chiajna, judetul Ilfov (Complexul Logistic Cefin), noul centru logistic inchiriat de Macromex insumeaza 4.000 mp capacitate de depozitare si cuprinde o camera de refrigerare si una de congelare.Cu o capacitate de stivuire de 6.265 tone, spatiul de stocare este organizat pe cinci niveluri plus parter, asigurand un grad de ocupare de 1,88 palet/mp, dublu fata de cel uzual, iar accesul in camerele de depozitare se realizeaza prin 19 porti de acces, unde se face de altfel si receptia produselor.

Centrul logistic va functiona si ca antrepozit vamal pentru produse congelate, primul de aceasta natura din Bucuresti. Datorita computerizarii totale a sistemului, avantajele sunt multiple. Sistemul asigura eficientizarea serviciului de livrare, prin scurtarea timpilor operationali, marfurile comandate de clienti beneficiaza de picking electronic eliminandu-se astfel erorile umane si riscul deteriorarii marfii prin manipularea traditionala.

Clientii Macromex sunt firme cunoscute de pe piata de retail: Cash & Carry, hypermarketuri, supermarketuri, hard-discounteri, magazine de proximitate, en-grossisti si producatori.

Cu peste 6.000 de clienti activi si o cifra de afaceri inregistrata in 2005 de 92 de milioane de dolari, Macromex este o companie cu capital exclusiv romanesc, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de produse alimentare care necesita temperatura controlata de depozitare si transport.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei