Marfa de 5 mil euro, confiscata de Garda Financiara

Sambata, 11 Iunie 2011, ora 11:38
1430 citiri
Marfa de 5 mil euro, confiscata de Garda Financiara

Comisarii Garzii Financiare Ilfov si cei ai Directiei Vamale Bucuresti au descoperit si confiscat, in urma unei razii care a avut loc sambata dimineata la sapte depozite din judetul Ilfov, marfuri de contrabanda a caror valoare este estimata la peste cinci milioane euro, informeaza Realitatea TV, citat de NewsIn.

Astfel, circa 250.000 de perechi de pantofi si tot atatea obiecte de imbracaminte au fost confiscate din sapte depozite.

Comisarii Garzii Financiare nu au gasit niciun act de provenienta a marfurilor, acestea urmand a fi inventariate si confiscate.

"Marfurile nu au facturi comerciale sau documente de intrare pe teritoriul Romaniei.

Pentru toate marfurile din depozite nu exista niciun document de provenienta a lor.

Marfurile sunt confiscate, incarcate in camioane si predate in vederea valorificarii de catre Directia Finantelor Publice prin magazinele specializate ale ANAF, urmand ca veniturile obtinute sa se duca imediat catre bugetul general consolidat al statului", a declarat pentru Realitatea TV reprezentantul Garzii Financiare Ilfov Cornel Dinuta.

Marfurile au fost monitorizate din momentul in care au intrat in tara. Marea majoritate a marfurilor au intrat prin portul Constanta, venind din China.

La razie participa Garda Financiara Ilfov si Directia Vamala Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenzi, #confiscare, #garda financiara, #marfa contrabanda , #Marfuri