Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intercapital Invest si-a majorat capitalul cu 2 mil. lei, la 2.75 mil. lei

Intercapital Invest si-a majorat capitalul cu 2 mil. lei, la 2.75 mil. lei
Firma de brokeraj Intercapital Invest si-a majorat capitalul social cu 2,09 milioane de lei, la 2,75 milioane de lei, operatiune care permite companiei sa ofere gama completa de servicii de investitii financiare permisa de legislatie.

Fondul Romano-American pentru Investitii va ramane actionar majoritar al Intercapital in urma majorarii, cu o detinere de 58,42%, a anuntat joi Intercapital.

Majorarea capitalului permite companiei sa furnizeze gama completa de servicii de investitii financiare.

Anterior majorarii, capitalul firmei era de 650.300 lei.

Intercapital a intermediat in primul trimestru tranzactii cu actiuni in valoare de 194 milioane de lei, in crestere cu 41% fata de perioada similara a anului trecut. De asemenea, firma a realizat operatiuni cu instrumente derivate tranzactionate la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu in valoare de 317 milioane de lei, comparativ cu 85 milioane de lei in primul trimestru din 2006.

Veniturile obtinute de companie in primul trimestru se ridica la 1,63 milioane lei, in crestere cu 16% fata de perioada similara din 2006.

Bloombiz

(Sursa: Mediafax)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 679 ori