Razvan Pasol: Situatia din Parlament nu a provocat reactii concrete pe Bursa

Marti, 03 Iulie 2012, ora 14:25
1167 citiri
Razvan Pasol: Situatia din Parlament nu a provocat reactii concrete pe Bursa

Situatia de instabilitate politica cu care se confrunta Romania nu este benefica pentru mediul de afaceri, investitorii fiind atrasi de sisteme stabile.

Cu toate acestea, confruntarile politice care au avut loc marti in Parlament nu au determinat o reactie a indicilor bursieri, a precizat brokerul Razvan Pasol.

"Sigur, investitorii reactioneaza la orice fel de instabilitate, desigur si la cea politica. Si in Bursa, ca si in economie, avem nevoie de stabilitate. Investitorii sunt atrasi de sistemele stabile.

Pe de alta parte, la nivelul actual al Bursei, efectele sunt atenuate pentru ca nivelul activitatii bursiere la noi s-a restrans foarte mult.Nu vad pentru ziua de astazi reactii concrete pe Bursa", a declarat Razvan Pasol, presedinte Intercapital Invest pentru Business24.

USL a depus, marti, la Senat si la Camera Deputatilor, o solicitare pentru revocarea presedintilor celor doua Camere. Astfel, Uniunea cere schimbarea lui Vasile Blaga, din functia de presedinte al Senatului, si a Robertei Anastase, din functia de sef al Camerei Deputatilor.

#reactii Bursa, #conflicte Parlament reactii Bursa, #reactii Bursa instabilitate politica , #Indicii bursieri