Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursele americane avanseaza, datorita profitului Bank of America

Bursele americane avanseaza, datorita profitului Bank of America

Indicii burselor americane au inregistrat cresteri, ca urmare a anuntului facut de Bank of America. Institutia bancara si-a majorat profitul si a determinat o crestere a indicelui Standard & Poor pentru a treia zi consecutiv.

Indicele Bank of America a avansat cu procente, in timp ce Morgan Stanley a raportat o crestere de 5,5%, arata Bloomberg Bloomberg. Union Pacific Corp a crescut cu 3,8 procente, la cel mai inalt nivel din 31 de ani, pe fondul cresterii profitului companiei de cale ferata. Indicele Dow Jones a crescut cu 1,8%.

Bank of America a trecut in ultimul trimestru al anului trecut pe profit, dupa ce raportat un castig net de 2 miliarde dolari. In aceeasi perioada din 2010 a avut pierderi de 1,2 miliarde dolari, potrivit unui raport financiar publicat joi de institutia financiara.

Institutia financiara americana isi propune pentru 2012 sa continue politicile de construire a capitalului si lichiditatilor, dar si de gestionare a cheltuielilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1117 ori
Citeste mai multe despreburse americane pret actiuni burse