Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Jurnal de pranz - Piata Spot si Piata Futures - 13 Martie 2007

Jurnal de pranz - Piata Spot si Piata Futures - 13 Martie 2007

Valoarea tranzactiilor cu actiuni la Bursa de Valori Bucuresti este astazi la ora pranzului egala cu aproximativ 6 milioane de euro.

Piata Spot - Bursa de Valori Bucuresti

SIF-urile au inregistrat mici aprecieri in prima parte a sedintei, al ora pranzului aflandu-se pe variatii nule. Rulajele SIF-urilor sunt foarte scazute, cu exceptia SIF2 si SIF5 ale caror volume raman comparabile cu cele din ultimele zile.

Actiunile bancare se afla de asemenea la nivelul preturilor de referinta. RRC afiseaza +0.1% la pretul de 0.094 RON/actiune. SNP se tranzactioneaza la pretul de referinta de 0.575 RON/actiune.

Farmaceuticele se apreciaza cu cate un pas de cotare. TEL s-a depreciat usor in debutul sedintei, la ora 12 afisand o apreciere de 1.1% pana la 48 RON/actiune.


Piata Futures - Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu

Pe futures, SIF-urile inregitreaza aprecieri minore, de pana la +1.7% (SIF3_MAR). Rulajele sunt foarte scazute, scadentele in martie ale SIF2 si SIF5 cumuland volume de pana la 2000 de contracte.

SSIF Vanguard


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 887 ori