Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ETX Capital alege Romania ca prima piata in Europa Centrala si de Est

ETX Capital alege Romania ca prima piata in Europa Centrala si de Est


Piata romaneasca este pregatita pentru a face primul pas spre maturizare, deoarece clientii inteleg mult mai bine nevoia de a lua decizii de investitii inteligente, a declarat, miercuri, Andrew Edward, presedinte executiv al ETX Capital.

Acesta a anuntat intrarea oficiala in Romania prin deschiderea unui birou la Bucuresti pentru operatiuni pe piata Forex.

"Suntem pregatiti sa raspundem nevoii de servicii de trading responsabil bazat pe educatie si informatii corecte, acest angajament subliniind obiectivul nostru pe termen lung de a deveni lider de piata", a spus Edward.

Decizia de intrare pe piata din Romania a avut la baza evolutia pozitiva a indicilor macroeconomici, consolidarea reglementarilor, oportunitatea de a dezvolta piata serviciilor financiare, dincolo de jucatorii prezenti pe piata.

Reprezentantii ETX Capital estimeaza ca peste 100.000 de romani au luat pana in prezent contact cu activitatile de trading, insa, cu toate acestea, numai cateva mii sunt traderi activi, spre deosebire de ceea ce se inregistreaza in alte tari.

Portofoliul companiei include peste 7.000 de piete de tranzactionare, intre care actiuni individuale, indicatori, curs valutar la peste 70 paritati valutare, marfuri, obligatiuni, dobanzi.

ETX Capital este una dintre cele mai mari societati de investitii financiare si tranzactii din Marea Britanie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1063 ori