Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tradeville, market maker pentru actiunile Daimler

Tradeville, market maker pentru actiunile Daimler


Tradeville incepe activitatea de market maker pe actiunile Daimler AG, tranzactionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, sectiunea internationala, in vederea asigurarii celor mai bune conditii de lichiditate.

"Prin asumarea rolului de market maker pentru actiunile Daimler, Tradeville continua sa isi aduca aportul la dezvoltarea pietei de capital din Romania. Pentru a lua cele mai bune decizii, investitorii trebuie sa fie informati cu privire la cele mai importante evenimente din viata companiei. Astfel, Tradeville va asigura informatiile relevante atat prin intermediul site-ului BVB in sectiunea stiri ATS, cat si prin sistemele proprii de comunicare", a declarat Bogdan Barbieru, director dezvoltare in cadrul Tradeville.

Pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB sunt disponibile investitorilor romani titlurile a 10 companii americane aduse de catre Tradeville: Microsoft, Google, McDonald's, JPMorgan Chase & Co., Merck & Co., Apple, Intel, Coca-Cola, Visa si Bank of America. De asemenea, investitorii mai pot tranzactiona si alte 9 companii europene care au ca market maker Tradeville: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L'Oreal, Bayer si SAP.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 977 ori