Tradeville, market maker pentru actiunile Daimler

Joi, 31 Mai 2012, ora 11:45
1222 citiri
Tradeville, market maker pentru actiunile Daimler

Tradeville incepe activitatea de market maker pe actiunile Daimler AG, tranzactionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, sectiunea internationala, in vederea asigurarii celor mai bune conditii de lichiditate.

"Prin asumarea rolului de market maker pentru actiunile Daimler, Tradeville continua sa isi aduca aportul la dezvoltarea pietei de capital din Romania. Pentru a lua cele mai bune decizii, investitorii trebuie sa fie informati cu privire la cele mai importante evenimente din viata companiei. Astfel, Tradeville va asigura informatiile relevante atat prin intermediul site-ului BVB in sectiunea stiri ATS, cat si prin sistemele proprii de comunicare", a declarat Bogdan Barbieru, director dezvoltare in cadrul Tradeville.

Pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB sunt disponibile investitorilor romani titlurile a 10 companii americane aduse de catre Tradeville: Microsoft, Google, McDonald's, JPMorgan Chase & Co., Merck & Co., Apple, Intel, Coca-Cola, Visa si Bank of America. De asemenea, investitorii mai pot tranzactiona si alte 9 companii europene care au ca market maker Tradeville: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L'Oreal, Bayer si SAP.

#Tradeville Daimler, #market maker Daimler, #market maker Tradeville , #Actiuni