Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mall peste drum - promovare Grant Shopping Center

Mall peste drum - promovare Grant Shopping Center
Prin sloganul "Ieftin si bun - mall-ul de peste drum", campania de lansare a Grant Shopping Center este gestionata de agentia 4Work International. Promovarea se realizeaza inca de la deschiderea spatiului comercial, din data de 24 februarie 2006. Sloganul in sine se doreste a arata atat proximitatea, cat si nivelul redus al preturilor si calitatea produselor."Concentrate, acestea se exprima prin comoditatea de a-ti face cumparaturile intr-un loc placut, langa casa. Personajele infatisate in ad-uri sunt contemporane si aspirationale, vrand sa inspire cumparatorii sa isi doreasca un stil de viata mai bun", se arata intr-un comunicat remis www.SmartFinancial.ro.
Strategia media include branding-ul puternic al locatiei, vehicularea mesajului prin panouri mobile si fixe si o actiune de marketing direct, prin distribuirea de door-hangere in gospodariile din cartier. Grant Shopping Center este situat pe Soseaua Virtutii, nr. 148, in apropierea statiei de metrou Crangasi si a statiei tramvaiului 41. Mall-ul are o suprafata de peste 5000 mp, in care exista magazine de electronice si electrocasnice, un supermarket, patiserie, cafenea, banca, magazine de accesorii, haine si cosmetice. Proprietarii Grant Shopping Center mizeaza pe locuitorii din zonele Crangasi, Turda, Giulesti si Militari.Smart Financial


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1102 ori