Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Depozitarul Central va deconta tranzactii cu actiunile companiei americane Broadcom Corporation

Depozitarul Central va deconta tranzactii cu actiunile companiei americane Broadcom Corporation


Depozitarul Central (DC) a inregistrat in sistemul de compensare - decontare si registru actiunile companiei americane Broadcom Corporation, in vederea desfasurarii de operatiuni de decontare transfrontaliera, incepand cu data de 25 iulie, potrivit unui comunicat al Depozitarului Central .

Broadcom Corporation este unul dintre cei mai mari producatori de chip-uri si solutii integrate pentru retelele de comunicatii cu fir sau wireless. In 2011, compania a intrat si pe piata procesoarelor folosite pentru retele de date, in urma unei tranzactii de 3,7 miliarde de dolari cu NetLogic Microsystems.

Compania americana a fost fondata in 1991, de un student, impreuna cu profesorul sau. Anul trecut, veniturile totale ale companiei au depasit opt miliarde de dolari. Printre clientii majori se numara giganti mondiali precum Apple, Hewlett-Packard, Motorola, IBM, Dell, Lenovo, Nokia Siemens.

Actiunile Broadcom Corporation sunt listate pe NASDAQ, Mexico Stock Exchange, Frankfurt Stock Exchange, Berlin Stock Exchange, Dusseldorf Stock Exchange, Hamburg Stock Exchange, Munchen Stock Exchange, Stuttgart Stock Exchange, Lang&Schwarz, Trade Gate si BATS US.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 955 ori