BVB bate palma cu London Stock Exchange Group

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 11:57
1245 citiri
BVB bate palma cu London Stock Exchange Group

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si London Stock Exchange Group (LSEG) semneaza un acord de cooperare in cinci domenii cheie de business.

Este vorba despre Piete Primare, Seminarii si Training, Date de piata Proquote si solutii de tranzactionare, FTSE si servicii Post-Tranzactionare.

Reprezentanti ai LSEG se afla in Bucuresti pentru a se intalni cu oficiali ai Guvernului Romaniei, cu scopul de a dezvolta initiative comune care vor aduce companiile romanesti alaturi de investitorii si consultantii londonezi.

"Suntem incantati sa lucram alaturi de Bursa de Valori Bucuresti. Ca una din economiile cu cel mai rapid ritm de crestere din CEE, Romania prezinta oportunitati excelente si naturale de parteneriat pentru London Stock Exchange Group.

Aceasta colaborare va aduce impreuna companii romanesti de top si candidati pentru privatizare, alaturi de comunitatea internationala de investitori din Londra.", a declarat Tracey Pierce, Director of Equity Primary Markets, LSEG

"Este o onoare pentru noi sa semnam un Acord de Cooperare cu London Stock Exchange Group. De-a lungul anilor s-au pus bazele unui parteneriat, iar acum putem consolida aceasta colaborare si ne putem uni eforturile pentru a aduce oportunitatile de investitii romanesti mai aproape de investitorii londonezi.", a precizat Lucian Anghel, Presedinte Bursa de Valori Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bursa valori bucuresti, #BVB cooperare London Stock, #Bursa acord London , #Actiuni