BGS vrea sa se listeze la Bursa din New York

Joi, 18 Iunie 2009, ora 11:44
5394 citiri
BGS vrea sa se listeze la Bursa din New York

Grupul de paza si protectie BGS intentioneaza sa listeze un pachet de 30% din actiuni la Bursa din New York (Nasdaq), demarand deja procedurile necesare, si va investi circa cinci milioane de dolari pentru achizitia si dezvoltarea unei companii de securitate in Statele Unite ale Americii.

BGS are capital integral romanesc, controlat de Bogdan Oprea in proportie de 80%, restul titlurilor fiind detinute in mod egal de Costin si Daniel Oprea, precizeaza Mediafax.

Anul trecut, BGS a raportat o cifra de afaceri de 22 milioane de euro prin divizia de securitate si 1,7 milioane de euro prin divizia medicala, se arata intr-un comunicat al grupului.

De la inceputul acestui an, compania a realizat investitii de circa 2,5 milioane de euro, pentru 66 de masini de interventie 4x4 si angajarea a 300 de persoane, inclusiv personalul filialei din Timisoara, care a fost deschisa joi, in urma unei investitii de 0,5 milioane euro.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
#bgs, #bursa, #capital, #investitii , #Actiuni