AVAS confirma investitiile de 4,4 milioane de euro la Celhart Donaris

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 11:25
1136 citiri
AVAS confirma investitiile de 4,4 milioane de euro la Celhart Donaris

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a confirmat, luni, printr-un comunicat de presa, investitiile de peste 4,4 milioane de euro realizate la Celhart Donaris SA Braila de catre actionarii Ecopack SA Ghimbav si Ecopaper SA Zarnesti.

Potrivit AVAS, investitiile pentru dezvoltare si de mediu, precum si capitalul de lucru la care s-au angajat, prin contract, cumparatorii pachetului majoritar de actiuni al Celhart Donaris SA Braila au fost realizate la termenul scadent.

"Actionarii SC Ecopack SA Ghimbav si SC Ecopaper SA Zarnesti au facut investitii de dezvoltare in suma de 1.240.000 euro.

Valoarea investitiilor de mediu se ridica la 1.965.000 euro, iar valoarea capitalului circulant investit se ridica la 1.200.000 euro.

Realizarea investitiilor pentru perioada 2006-2009, conform contractului, a fost certificata de catre auditori autorizati SC Fidexpert Audit SRL si SC Salustero Reydel Romania SRL", se arata in comunicatul AVAS.

Contractul de privatizare a societatii Celhart DonarisSA Braila a fost incheiat in data de 28 octombrie 2003, iar societatea va fi monitorizata pana in 2011, ultimul an in care sunt derulate programe investitionale.

Obiectul de activitate al societatii este fabricarea hartiei si cartonului. 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
#investitii, # capital, # AVAS, # actiuni , #Actiuni