Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bursa a inchis in scadere cu 0,51% sedinta de marti

Bursa a inchis in scadere cu 0,51% sedinta de marti


Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,51% in ultima ora de tranzactionare, evolutie masurata de indicele compozit BET-C, in timp ce indicele BET-FI al SIF-urilor a scazut cu 0,60%.

Indicele BET, al celor mai lichide zece actiuni, era in scadere cu 0,71%, in timp ce indicele BET-NG, al titlurilor companiilor din sectorul energetic, se plasa cu 0,55% sub inchiderea de luni.

Indicele extins BET-XT a scazut cu 0,37%, iar indicele extins BET-BK s-a plasat cu 0,30% sub nivelul sedintei precedente.

Indicele BET-XT reflecta evolutia primelor 25 de actiuni romanesti in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea, iar BET-BK cuprinde cele mai lichide 25 de actiuni, inclusiv titlurile bancii austriece Erste, SIF-urile si Fondul Proprietatea.

Actiunile Fondul Proprietatea au fost cele mai lichide din piata, cu tranzactii de 9,1 milioane lei, cel mai recent schimb fiind perfectat la 0,6105 lei, in scadere cu 1,21%.

De asemenea, si actiunile Erste Group Bank s-au aflat printre cele mai lichide pe piata, cu operatiuni de 2,16 milioane lei, in scadere de 1,10%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1078 ori