Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Imtech a castigat contracte de 50 de milioane de euro in Romania

Imtech a castigat contracte de 50 de milioane de euro in Romania
Imtech, compania olandeza furnizoare de tehnologie in domeniul ingineriei mecanice si electrice si al comunicatiilor, a castigat contracte in valoare de 50 de milioane de euro in Romania, a informat, marti, un comunicat publicat pe pagina de internet a companiei."Romania este una din tarile unde Imtech si-a concentrat strategia de crestere. In prezent, Imtech cauta solutii in Olanda pentru a oferi mai multe proiecte in Romania", se arata in comunicatul companiei.
Imtech a obtinut un contract care prevede echiparea a noua statii modulare din industria de gaz cu sisteme de control, programe, si hardware, cu optiunea de a mai echipa inca alte zece statii in viitor. Prin introducerea noii tehnologii, se va putea masura nivelul productiei de gaz, al nivelului de energie furnizat si al transmisiei catre clienti. Toate echipamentele vor fi prefabricate in Olanda, urmand ca intregul pachet sa fie distribuit si asamblat in Romania sub supervizarea companiei.

Compania are un centru de export de tehnologie pentru Romania in Munchen, dar are si o unitate de sprijin in Bucuresti. De asemenea, Imtech are o divizie speciala in Germania pentru clientii germani care vor sa se extinda in Romania. Compania a furnizat intreaga infrastructura tehnologica pentru cele 14 magazine Selgros Cash&Carry din Romania, cu o suprafata de 15.000 de mp, urmand sa asigure aceleasi servicii si pentru urmatoarele trei magazine ale Selgros, care se vor deschide la Iasi, Suceava si Galati.

Constructorul de magazine german Hornbach a anuntat ca partenerul sau in Romania pentru o serie de proiecte similare va fi tot Imtech, care a furnizat recent intreaga infrastructura tehnologica pentru o fabrica British American Tobacco in Ploiesti.

Imtech are o cifra de afaceri anuala de 2,5 miliarde de euro, iar actiunile companiei sunt listate pe bura Euronext din Amsterdam, fiind incluse in indicele Amsterdam SmallCap Index si in Next 15


NewsIn

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 784 ori