BAT, producatorul Dunhill si Kent, sustine proiectul: "Culorile Avangardei" de la Sibiu

Miercuri, 16 Mai 2007, ora 11:17
1145 citiri

British American Tobacco Romania sprijina, in calitate de partener privat unic, proiectul cultural " Culorile Avangardei" , materializat printr-o serie de evenimente care imbina activitati expozitionale si publicistice dedicate modernismului si avangardei din Romania, din prima jumatate a secolului XX. "Culorile Avangardei" este initiat de Institulul Cultural Roman si se desfasoara la Sibiu incepand cu a doua jumatate a lunii mai.

Punctul principal al manifestarilor il reprezinta expozitia "Culorile Avangardei ", programata in perioada 15 mai - 25 iunie 2007, in cadrul Muzeului de Istorie din Sibiu. La vernisajul expozitiei va fi lansat albumul-catalog "Culorile Avangardei. Arta in Romania 1910-1950", care va cuprinde reproduceri ale lucrarilor din expozitie, texte critice si de istoria artei. Expozitia "Culorile Avangardei" cuprinde 120 de tablouri din 8 muzee din tara.

"British American Tobacco a manifestat intotdeauna deschidere fata de proiecte care au vizat sustinerea si promovarea valorilor culturale. Implicarea in Proiectul Culorile Avangardei reprezinta o mare onoare pentru noi, cu atat mai mult cu cat anul acesta Sibiul este centrul culturii europene", a declarat Adrian Popa, Corporate&Regulatory Affairs Director, British American Tobacco Romania.

Recent, British American Tobacco Romania s-a implicat si in sustinerea Festivalului International de Jazz Ploiesti Hot Jazz Summit, aflat la cea de-a doua editie, fiind sponsorul principal al acestui eveniment cu caracter international. Festivalul a avut loc in perioada 10-13 mai a.c. si a fost organizat de Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Culturala Jazz Forum '03 Ploiesti.

Bloombiz