Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

A doua editie a targului de cariera se va desfasura in perioada 13-14 aprilie la Sala Palatului din Capitala

A doua editie a targului de cariera se va desfasura in perioada 13-14 aprilie la Sala Palatului din Capitala

Cea de-a doua editie a celui mai mare targ de cariera din Romania se va desfasura, in perioada 13-14 aprilie la Sala Palatului din Capitala, fiind organizat de Catalyst Solutions, sub brandul 'Angajatori de Top', se arata intr-un comunicat al companiei Catalyst Solutions.

In 2006, 75 de companii lider in domeniul lor de activitate, au pus la dispozitie un numar insemnat de locuri de munca, iar peste 500 au fost ocupate atat de studenti in ani terminali cat si de persoane cu experienta.

'La Angajatori de Top pot fi gasite oferte de joburi atat pentru studenti cat si pentru tineri cu experienta. in urma evaluarii primei editii, am constatat ca s-au facut angajari si pe posturi de specialisti sau chiar manageri. De exemplu, o mare companie din domeniul IT a angajat un specialist cu sapte ani de experienta, iar un lider in furnizarea de servicii de consultanta a gasit la Angajatori de Top noul sau IT Manager. Prima editie ne-a demonstrat si faptul ca Angajatori de Top nu are doar un impact local, ci ofertele de munca se pot concretiza si pentru alte orase din Romania', apreciaza echipa de la Catalyst Solutions.

La editia din 2007, targul isi propune sa reuneasca un numar de 100 de angajatori de top care vor incuraja candidatii sa aplice la cele peste 2.000 de oferte de angajare imediata sau de viitor apropiat. Ofertele vin din cele mai dinamice domenii de pe piata: IT&C (IBM, Oracle, Gecad, IXIA, Romtelecom, Cosmote, Zapp, Orange, Vodafone, UPC, Lyngsoe Systems), bancar (BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank), real estate si constructii (Eurisko, Impact, Bouygues), consultanta si audit (Deloitte, Ernst&Young, TMF), auto (Dacia Groupe Renault, Porsche, IPSO), industria farmaceutica ( Pfizer), FMCG (Coca-Cola HBC, Danone, Pepsi, Kraft Foods, Colgate Palmolive, JTI, British American Tobacco), servicii si BPO (Accenture, Genpact, TechTeam), retail (Metro, Real, Bricostore, Mega Image) si nu numai.

Companiile cu renume, detinatoare a unor cote de piata semnificative in domeniul lor de activitate sunt si cele care constientizeaza importanta investitiei in capitalul uman si nevoia construirii unui brand puternic de angajator.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1281 ori