Curs valutar 9 ianuarie BRD si UniCredit vand cel mai scump valuta

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 10:08
2464 citiri
Curs valutar 9 ianuarie BRD si UniCredit vand cel mai scump valuta

BRD tranzactioneaza, joi, moneda europeana la vanzare la cel mai nefavorabil pret, in timp ce pentru dolarul american cel mai dezavantajos curs de schimb este afisat la vanzare de UniCredit.

BCR continua sa afiseze cele mai dezavantajoase cotatii ca cumpararea celor doua valute.

In acelasi timp insa, casele de schimb valutar continua sa publice cotatii avantajoase, in detrimentul bancilor, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Euro este vandut si cumparat la cel mai bun pret de casa de schimb valutar Luxor la un pret de 4,4900 lei/euro, respectiv de 4,4700 lei/euro. De asemenea, moneda americana este vanduta la o rata de schimb favorabila de casele de schimb Lotus , care vinde moneda la un pret de 3,3000 lei/dolar si cumparata la un curs profitabil de casa Luxor, de 3,2750 lei/euro.

BRD, UniCredit si BCR vand si cumpara valuta la preturi dezavantajoase

BRD afiseaza joi cel mai nefavorabil curs de schimb pentru moneda unica. Banca vinde euro cu 4,5760 lei, fiind urmata imediat de UniCredit si Raiffaisen, banci care afiseaza o cotatie de 4,5700 lei/euro.

In acelasi timp, UniCredit publica cotatii dezavantajoase la vanzare si pentru dolarul american. Pretul afisat de banca este de 3,3900 lei/dolar.

Si BCR continua sa afiseaze cursuri de schimb mai putin avantajoase. Pretul de vanzare pentru un euro este de 4,5500 lei, iar pentru un dolar, de 3,3750 lei. La cumparare, situatia este similara, deoarece banca afiseaza cotatiile cele mai slabe, pentru ambele valute.

Astfel, pentru moneda europeana, banca afiseaza o cotatie de 4,4100 lei, in timp ce pentru dolarul american cursul afisat este de 3,2150 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR , #stiri BRD