BRD vrea sa vanda 10.000 de produse "instant Pay"

Joi, 11 Martie 2010, ora 16:00
1790 citiri
BRD vrea sa vanda 10.000 de produse "instant Pay"

BRD SocGen a lansat un instrument de plata "instant Pay" ce incorporeaza tehnologia contactless MasterCard PayPass si vrea sa vanda cel putin 10.000 de astfel de produse in acest an, mai ales in orasele mari, a spus joi directorul general adjunct al BRD, Sorin Popa, citat de NewsIn.

"Este un produs pentru oameni activi care vor sa realizeze rapid plati la comercianti. Poate fi sub forma unui breloc sau a unui card mic care poate fi lipit pe telefon, portofel sau mp3 player sau orice alt obiect care este purtat zilnic", a spus Popa.

Noul produs permite efectuarea de plati de valoare mica doar prin simpla apropiere de un dispozitiv de citire. Pentru valorile mai mici de 100 de lei plata se face contactless si fara introducerea PIN-ului, iar pentru cele peste 100 lei plata este tot contactless dar cu introducerea PIN-ului.

Instrumentul este deja folosit in strainatate, iar BRD l-a introdus deocamdata doar in Bucuresti la 60 de comercianti in baza unor proiecte pilot.

"Deocamdata sistemul este folosit si in doua statii de metrou, respectiv la Piata Romana si Piata Universitatii, iar in functie de cererea clientilor va fi extins", a mai spus Sorin Popa.

#brd, #produse, #instant, #pay , #stiri BRD