Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD vrea sa devina o institutie importanta pentru agricultura

BRD vrea sa devina o institutie importanta pentru agricultura

Agricultura este o piata absoluta noua pentru sectorul bancar din Romania si suntem foarte interesati de aceasta, a declarat vineri presedintele BRD - Groupe Societe Generale Patrick Gelin, intr-un seminar pe probleme financiar-bancare la Predeal.

"Vrem sa devenim o banca importanta in agricultura dar vom face acest lucru progresiv, deoarece cifrele din acest sector sunt deocamdata modeste", a spus Patrick Gelin.
Presedintele BRD a apreciat ca nu exista deocamdata specialisti in bancile comerciale pe aceasta zona.

"Agricultura este o piata absolut noua pentru bancile comerciale din Romania. Trebuie sa avem oameni care sa cunoasca noul model de afacere. Ne propunem sa atragem fondurile europene pe acest sector sa lucram cu marii jucatori din domeniul agriculturii", a precizat presedintele BRD.

"Finantarile BRD pe piata agricola din Romania in 2006 s-au ridicat la mai multe zeci de milioane de euro", a aratat Gelin, care a calificat aceasta cifra drept modesta fata de potentialul sectorului.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 740 ori