BRD refinanteaza credite ipotecare in euro

Luni, 21 Martie 2011, ora 17:08
1912 citiri
BRD refinanteaza credite ipotecare in euro

BRD - Groupe Societe Generale la lansat o oferta promotionala pentru refinantarea creditelor populatiei, oferind pentru imprumuturile ipotecare in euro o dobanda variabila calculata in functie de Euribor la 3 luni plus o marja fixa de 3 sau 3,5 puncte, fara alte costuri de analiza sau evaluare.

Oferta lansata de BRD are costuri chiar sub cele solicitate de banci in cadrul programului Prima Casa.

Potrivit unui comunicat al BRD, creditele denumite ReStart vor fi disponibile pe perioada campaniei promotionale care se incheie pe 14 mai si ofera posibilitatea refinantarii si consolidarii unor credite contractate la una sau mai multe banci, indiferent de moneda.

Creditele Restart pot refinanta toate tipurile de credite: imobiliare/ipotecare, de nevoi personale, auto, credite pentru achizitionarea de bunuri de consum, carduri de credit sau descoperituri de cont.

Oferta propune costuri mult reduse fata de standard: dobanzi mai mici, comisionul de analiza a dosarului este 0, iar costurile aferente evaluarii sunt suportate de BRD.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda de refinantare este fixa, de 7%.

La creditele de nevoi personale in euro, marja fixa adaugata la Euribor 3 luni este intre 6 si 7,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului. 

La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca in euro, dobanzile se calculeaza in functie de Euribor 3 luni, la care se adauga o marja de 3,5 sau 4 puncte procentuale, in functie de durata aleasa.

Pentru refinantarea creditelor imobiliare/ipotecare, marja fixa adaugata la Euribor la 3 luni este de 3 sau 3,5 puncte procentuale, in functie de durata creditului si valoarea avansului.

"Continuam, prin lansarea acestei oferte, sa oferim posibilitati tot mai variate de finantare la dobanzi atractive, urmarindu-ne in acelasi timp strategia de a deveni prima optiune pentru clientii care isi doresc un credit, oricare ar fi tipul acestuia", a spus Philippe Lelarge, Directorul executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD-Groupe Societe Generale. 

#brd, #credite ipotecare, #euro, #refinantari, #banci , #stiri BRD