BRD, prima pozitie la BVB

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 23:16
1482 citiri
BRD, prima pozitie la BVB

BRD SocGen s-a clasat si in martie pe prima pozitie in topul intermediarilor de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu un rulaj de 493,15 milioane lei, cu o treime mai mic fata de luna precedenta, in contextul derularii ofertei Rompetrol Rafinare.

Pe a doua pozitie a urmat Raiffeisen Capital & Investment, cu o valoare tranzactionata in martie de 315,24 milioane lei.

IFB Finwest s-a clasat pe a trei pozitie in topul brokerilor, cu o valoare intermediata de 241,67 milioane lei in martie.

Pe a patra pozitie a urmat KBC Securities Romania, cu o valoare tranzactionata de 198,7 milioane lei, iar pe cinci s-a situat Piraeus Bank Romania, cu 148,9 milioane lei. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#brd, #bvb, #intermediari, #bursa , #stiri BRD