BRD: Oferta accesibila pentru creditele de consum si ipotecare

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 10:30
2777 citiri
BRD: Oferta accesibila pentru creditele de consum si ipotecare

Pioniera pe piata romaneasca a creditului de retail, BRD este si in acest moment una dintre bancile cu cele mai accesibile oferte de finantare pentru persoanele fizice.

"Daca vorbim despre creditele de consum, oferim dobanzi competitive pentru creditele de nevoi personale Expresso, unele dintre cele mai cautate variante de finantare tocmai datorita formalitatilor simple si accesului rapid la bani", spune Philippe Lelarge, Directorul Executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

BRD se numara printre bancile cu cea mai completa oferta de creditare pe piata persoanelor fizice.

Domeniul auto este acoperit de creditele cu acces rapid care asigura finantarea achizitionarii de automobile noi sau de ocazie, din gamele Dacia, Renault, Nissan, sau orice alta marca. BRD ofera, de altfel, cea mai buna oferta pentru ultima creatie a constructorului national, Dacia, modelul Duster.

Cardul de credit Punct Card de la BRD reprezinta o alta optiune pentru cei care doresc sa beneficieze de un produs flexibil, cu una dintre cele mai mari perioade de gratie oferite pe piata: pana la 60 de zile.

In plus, fata de avantajul de a avea la dispozitie o suma de bani pentru situatii neprevazute, detinatorii au acces la un program de fidelitate special, care le permite acumularea de puncte pentru fiecare utilizare la comercianti (plata tranzactiilor, plata facturilor de utilitati sau chiar platile pe internet).

Punctele de fidelitate pot fi folosite apoi pentru noi cumparaturi in reteaua de parteneri BRD, retea care cuprinde aproximativ 600 de comercianti din toata tara.

Gama de credite a BRD include, pe langa produsele "de consum", si credite destinate achizitionarii unei locuinte, in cadrul programului Prima Casa sau in afara acestuia.

Programul Prima Casa are in vedere sustinerea celor care doresc sa isi cumpere prima locuinta prin intermediul unui credit ipotecar cu dobanda redusa, pe o durata de pana la 30 de ani.

Avansul este de minimum 5% din pretul de achizitie al locuintei, iar valoarea maxima, de pana la 66.500 euro, in functie de tipul imobilului finantat. 

BRD a acordat primul credit ipotecar in cadrul acestui program si s-a remarcat prin rapiditatea tratarii dosarelor de credit. Pana acum, banca a acordat in cadrul programului credite in valoare de peste 250 de milioane de euro.

Pentru mai multe detalii despre creditele BRD, intra pe www.brd.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
Lipsa eficienței energetice a clădirilor publice costă România 6 miliarde de lei pe an. Ce am putea face cu acești bani
România are peste 242.000 de clădiri publice al căror consum este peste 200-250 kWh/metrul pătrat, iar media recomandată la nivel european este de 140kWh/metrul pătrat, se arată într-un...
#brd, #consum, #credite, #fizice, #ipotecare, #oferta, #persoane , #stiri BRD