BRD, liderul brokerilor la BVB

Miercuri, 30 Septembrie 2009, ora 18:13
1604 citiri

Banca BRD - Groupe Societe Generalzze a fost in septsadasdasdasembrie cel mai activ intermediar de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii de 203,9 milioane lei si o cota de piata de 11,38%, detronand BT Securities, liderul lunii trecute, precizeaza NewsIn.

La nivelul primelor noua luni, BRD SocGen a intermediat tranzactii de 555,5 milioane lei, valoare corespunzatoare unei cote de piata de 5,82%.

Pe locul al doilea in topul brokerilor din septembrie s-a clasat BT Securities, divizia de brokeraj a Bancii Transilvania, cu tranzactii de 155,5 milioane lei, in timp ce de la inceputul anului a avut un rulaj de 804,11 milioane lei, ocupand locul al doilea in topul primelor noua luni.

Divizia de brokeraj a ING Bank Bucuresti s-a mentinut pe locul al treilea in topul lunar, cu o valoare tranzactionata de 150,66 milioane lei, iar in perioada ianuarie-septembrie a avut un rulaj de 834,07 milioane lei, ceea ce claseaza brokerul pe primul loc.

Al patrulea loc in ultima luna a fost adjudecat de Piraeus Securities, care a intermediat schimburi de 127,37 milioane lei, situandu-se pe locul al noualea la nivelul primelor noua luni, cu tranzactii de 368,27 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
#brd, #broker, #bursa, #bvb, #tranzactii , #stiri BRD