Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD lanseaza doua credite imobiliare

BRD lanseaza doua credite imobiliare

BRD - Groupe Societe Generale a lansat creditele imobiliare ImoExpert si InvestissIMO, dedicate persoanelor fizice autorizate, respectiv persoanelor juridice, cu dobanzi incepand de la 6% pe an, potrivit unui comunicat din partea bancii.

Destinat persoanelor fizice autorizate si avand ca obiect finantarea achizitiei si modernizarii imobilelor, creditul ImoExpert poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei.

Valoarea maxima a creditului este de 300.000 EUR sau echivalent RON, pe o durata extinsa de pana la 20 de ani pentru profesiuni liberale sau de pana la 15 ani pentru celelalte persoane fizice autorizate, cu o perioada de gratie de pana la 6 luni.

De asemenea, creditul InvestissIMO, destinat finantarii achizitiilor de imobile, vine sa completeze gama de credite pentru persoane juridice. Noul credit, disponibil in RON sau EUR, se adreseaza tuturor companiilor - microintreprinderi, IMM-uri sau companii mari - si poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei pe o perioada de pana la 15 ani, cu perioada de gratie de pana la 6 luni.

Pentru ambele credite, clientii beneficiaza de dobanzi, fixe in primul an, incepand cu 6% la creditele in euro si 7% la creditele in lei.
Din al doilea an de creditare, dobanzile sunt indexabile, corelate cu indicii monetari Bubor 3M, respectiv Euribor 3M, clientii avand posibilitatea de a calcula in orice moment ratele de rambursat.

Ambele credite pot avea ca obiect si refinantarea creditelor destinate achizitiei de imobile pentru desfasurarea afacerii, in sold la alte banci.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 670 ori