Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD Finance si Real au lansat un card de credit cu o limita de 20.000 lei

BRD Finance si Real au lansat un card de credit cu o limita de 20.000 lei
BRD Finance si Real Hypermarket au lansat un card sub sigla MasterCard, prin care clientii magazinului pot lua un credit de cel mult 20.000 lei si au o perioada de gratie de pana la 47 de zile, au anuntat reprezentantii bancii. Clientii magazinului pot rambursa creditul in sume mici, cu o dobanda lunara de 2,2% ori integral, fara niciun cost, in cadrul perioadei de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile, se arata in comunicat.
Cardul Real MasterCard
poate fi utilizat in Romania si in strainatate si nu percepe vreun comision anual de administrare.Prin intermediul asigurarii de viata, care este atasata acestui produs, posesorii cardului sunt protejati financiar in caz de somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca.
BRD Finance
este o companie mixta, creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) si Franfinance (51%), filiala a grupului SocGen specializata in credite de consum.Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance mai are parteneriate cu Rombiz, Carrefour, Daniel, Diverta, Boom TV, Staer, Reader's Digest, Renault, Dacia, Praktiker si Say.Reteaua de magazine Real a intrat pe piata de retail din Romania in martie 2006 si are in prezent o retea de 15 magazine.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1236 ori