BRD Finance lanseaza un card de credit sub sigla MasterCard

Luni, 26 Iunie 2006, ora 15:20
1009 citiri

BRD a lansat luna aceasta un nou card de credit sub sigla MasterCard.Cardul de credit lansat de BRD Finance, se adreseaza clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele oferite la cumpararea produselor electronice si elecrocasnice in reteaua Rombiz, dar si de posibilitatea obtinerii de numerar de la bancomate sau de utilizarea cardului la alti comercianti in tara si in strainatate.

Noul card de credit Rombiz A- MasterCard ofera posesorilor o serie de avantaje atat din punct de vedere al costurilor (dobanda mai mica pe masura ce se utilizeaza mai mult din limita de creditare; fara comision penalizator in cazul rambursarilor anticipate a sumelor utilizate; fara costuri pentru rambursarea sumelor in cadrul perioadei de gratie), cat si din punct de vedere al beneficiilor suplimentare. Astfel, utilizatorii noului card de credit Rombiz - Mastercard vor beneficia in exclusivitate de reduceri promotionale acordate celor care cumpara produse din magazinele Rombiz. In mod concret, pentru achizitionarea oricarui produs electronic sau electrocasnic din reteaua nationala de 160 magazine Rombiz, posesorii cardurilor vor avea reduceri cuprinse intre 5% si 10%.

In plus, acestia vor primi ca bonus din partea BRD Finance o garantie de transport/montaj oferita in parteneriat cu doua companii specializate - Asiban si Gras Savoye Romania. Garantia este valabila pentru achizitionarea pe teritoriul Romaniei a unor produse cu o valoare cuprinsa intre 260 - 3.500 RON, timp de o luna din momentul cumpararii si presupune rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului in cazul aparitiei unor accidente neprevazute pe timpul transportului sau al montajului.

Obtinerea cardului se realizeaza direct in oricare magazin Rombiz, pe baza unei prime cumparaturi de minimum 500 RON, doar cu actul de identitate si adeverinta de salariu sau talonul de pensie.

Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON (199.000 ROL) si se plateste la primirea primului extras de cont.

Dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult: de la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 RON (8 milioane ROL), pana la 1,69% pe luna, pentru valori de peste 4.000 RON (40 milioane ROL).

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei