BRD-desemnata de ASER drept "Cel mai dorit angajator"

Marti, 22 Mai 2007, ora 14:32
1258 citiri

BRD-Groupe Societe Generale a primit din partea Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), premiul pentru "Cel mai dorit angajator" in anul 2007, cea de-a treia distinctie acordata bancii de ASER incepand din anul 2004. De asemenea, banca a castigat si diploma pentru « Cea mai mare implicare in mediul studentesc ».

Institutia este unul dintre cei mai activi angajatori din Romania, banca dezvoltand in ultimii ani multiple parteneriate cu organizatii studentesti precum Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), Asociatia Internationala a Studentilor in stiinte Economice si Comerciale (AIESEC), Consiliul European al Studentilor in Facultati Tehnice (BEST), Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierelor Francofone (ASAFF), Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG).

Colaborarile vizeaza in special derularea in comun a unor evenimente de cariera si a unor proiecte care au in vedere atat dezvoltarea de competente manageriale si profesionale, cat si insertia profesionala (prezentari de companie, stagii de practica, stagii pentru elaborarea lucrarii de licenta).

Grupul BRD, format din banca si filialele sale specializate, a angajat in ultimii trei ani peste 4.000 de persoane, devenind astfel cel mai important angajator din Romania in domeniul financiar-bancar. in acelasi timp, BRD a asigurat in total in anul 2006 peste 45.000 de zile de formare pentru salariatii sai, care au inregistrat aproximativ 21.000 de participari la cursuri.

"La BRD exista toate conditiile care sa le permita salariatilor dezvoltarea personala si profesionala. Motivarea si dezvoltarea competentelor salariatilor nostri este o linie de actiune pe care o urmam in mod consecvent. Am dezvoltat parcursuri profesionale pentru toate ariile de activitate din BRD: management, comercial, finante, functii suport si gestiune riscuri. Acestea prevad o anumita evolutie in cariera, care sa permita acumularea de cunostinte, competente si dezvoltare personala. Evolutia este acompaniata de programe de formare personalizate pe specificul fiecarei meserii si prin coaching", a declarat Florin Luca, Directorul de Resurse Umane al BRD-Groupe Societe Generale.

Bloombiz