BRD a lansat un card pentru plata facturilor de utilitati

Marti, 03 Aprilie 2007, ora 14:20
836 citiri

BRD - Groupe Societe Generale a lansat, in premiera pe piata romaneasca, un card dedicat in exclusivitate platii facturilor de utilitati, informeaza un comunicat al institutiei.

Oferit pe loc, gratuit si fara formalitati complicate, cardul Gadget este destinat platii facturilor in intreaga retea de ATM-uri BRD si la POS-urile comerciantilor acceptanti care afiseaza insemnele Simplis Facturi.

Titularii de contract cu un furnizor de utilitati sau servicii - partener BRD pot avea rapid acces, prin intermediul acestui card, la un descoperit autorizat de cont de 300 de lei.

Rezerva suplimentara de bani, special alocata pentru a facilita achitarea utilitatilor, precum si disponibilitatea 24h/24 si 7 zile/7 a peste 1000 de bancomate BRD, solutioneaza probleme precum lipsa temporara de disponibilitati sau de timp a clientilor.

In plus, posesorii cardului beneficiaza de asistenta telefonica prin serviciul Vocalis, posibilitatea interogarii in orice moment a soldului contului la ATM-urile BRD sau telefonic, verificarea ultimelor operatiuni efectuate, virarea salariului sau pensiei in contul atasat cardului, precum si de primirea gratuita a extrasului de cont la domiciliu.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 4,3 miliarde EUR).

Bloombiz