BRD-GSG are un nou administrator

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 14:05
2468 citiri
BRD-GSG are un nou administrator

Actionarii BRD - Groupe Societe Generale au aprobat joi, in Adunarea Generala Ordinara (AGOA), numirea lui Philippe Charles Lhotte in calitate de administrator al bancii, pentru un mandat de patru ani, incepand cu data de 13 septembrie 2012.

De asemenea, actionarii au aprobat imputernicirea lui Petre Bunescu, director general adjunct al bancii, sa semneze in numele BRD-GSG Contractul de administratie cu acesta, Actul Aditional si forma actualizata a Actului Constitutiv ca urmare a modificarii componentei Consiliului de Administratie.

Numirea lui Philippe Charles Lhotte in functia de administrator trebuie sa fie aprobata si de Banca Nationala a Romaniei, conform dispozitiilor legale in vigoare.

La AGOA au fost prezenti actionari reprezentand 86,98% din capitalul social al bancii, sedinta fiind condusa de presedintele provizoriu al CA al BRD, Petre Bunescu.

BRD - Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BRD administrator, #actionari BRD numire administratori, #actionari BRD Adunare Generala , #Management