Alexandre Maymat preia pe 1 mai conducerea BRD

Luni, 30 Aprilie 2012, ora 16:30
1949 citiri
Alexandre Maymat preia pe 1 mai conducerea BRD

Conducerea BRD - Groupe Societe Generale va fi preluata, pe 1 mai, de Alexandre Maymat, noul presedinte al bancii, votat de Adunarea Generala a Actionarilor BRD, pe 26 aprilie.

Alexandre Maymat preia functia de PDG de la Guy Poupet, al carui mandat de patru ani s-a incheiat.

Intr-o declaratie acordata Agerpres, cu ocazia anuntarii performantelor BRD in primul trimestru al 2012, Guy Poupet arata ca rezultatele primului trimestru reflecta o imbunatatire a activitatii comerciale a bancii, in special in ceea ce priveste domeniul economisirii, ceea ce a condus la imbunatatirea raportului credite/depozite.

"Speram ca ritmul revenirii economiei catre cresteri mai consistente se va intensifica, astfel incat actorii economici sa-si poata desfasura activitatea fara dificultati, iar costul net al riscului sa scada pana la sfarsitul anului", a aratat presedintele-director general al BRD.

BRD - Groupe Societe Generale a raportat o scadere cu 39 la suta a profitului net, in trimestrul unu 2012, fata de trimestrul unu 2011, pana la 83 milioane lei, cu un venitul net bancar de 767 milioane lei, in crestere cu 6% fata de primul trimestru al anului 2011.

#conducere BRD Alexandre Maymat, #BRD preluare conducere , #Management