Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BRD da TVA-ul inapoi pentru cumparaturile din strainatate

BRD da TVA-ul inapoi pentru cumparaturile din strainatate


BRD-Groupe Societe Generale a incheiat un parteneriat cu Taxback.com pentru recuperarea TVA-ului din 36 de state din intreaga lume in cadrul tranzactiilor cu carduri business, solutia fiind aplicabila din luna octombrie, au anuntat luni reprezentantii bancii.

Incepand cu luna octombrie, detinatorii de carduri business emise de BRD beneficiaza de recuperarea TVA-ului din 36 de state din intreaga lume, prin
intermediul parteneriatului cu Taxback.com.

Recuperarea TVA-ului se poate realiza pentru o gama variata de cheltuieli: cele referitoare la participarea la targuri si conferinte, mesele la restaurant, cazare si protocol, transport, combustibil si servicii conexe, costuri publicitare, materiale promotionale si multe altele.

"Peste 75% dintre companii nu isi recupereaza TVA-ul din cauza lipsei de informare, a dificultatii procedurii sau a lipsei de expertiza in legislatia fiscala internationala", a declarat Silvana Dobos, business development manager in cadrul Taxback.com.

La sfarsitul lunii septembrie, BRD avea aproape 2,4 milioane de clienti, peste 80.000 de carduri business valide si opera o retea de peste 930 de unitati. BRD face parte din Grupul Societe Generale.

Taxback.com, corporatie multinationala si divizie a Taxback Group, ofera servicii specializate de rambursare de taxe din 1996.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1549 ori