Hossu: Revocarea lui Lazaroiu, un pas inainte. Lista demiterilor ar trebui sa fie mai lunga

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 17:50
1454 citiri
Hossu: Revocarea lui Lazaroiu, un pas inainte. Lista demiterilor ar trebui sa fie mai lunga

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat vineri ca revocarea lui Sebastian Lazaroiu din functia de ministru al Muncii este "un pas inainte", insa, din punctul sau de vedere, lista demiterilor din cabinetul Boc "ar trebui sa fie mai lunga", potrivit NewsIn.

"Personal, am constatat ca prioritatile domnului Lazaroiu erau mai putin legate de responsabilitatile functiei de ministru al Muncii si mai mult de politica", a comentat Hossu scoaterea lui Lazaroiu din guvern.

In privinta altor inlocuiri in cadrul guvernului, pe care premierul Emil Boc ar trebui sa le aiba in vedere, Bogdan Hossu este parere ca pe "lista" ar trebui sa fie, printre altii, demnitari din cadrul Ministerului de Finante.

Tot liderul Cartel Alfa spera ca Sulfina Barbu, nominalizata pentru functia de ministru al Muncii, va fi cat mai aplecata catre dialogul social, care este esential, crede Hossu, mai ales in vremuri de criza.

Premierul Emil Boc a inaintat Presedintelui Romaniei, vineri, cererea de revocare din functie a lui Sebastian Lazaroiu si a propus numirea Sulfinei Barbu pentru portofoliul de ministru al Muncii.

#revocare sebastian lazaroiu, #demitere ministrul muncii, #sulfina barbu ministru muncii , #stiri Bogdan Hossu