Hossu: 35% din bugetarii cu salarii mici isi vor pierde locul de munca

Vineri, 07 Mai 2010, ora 09:36
1566 citiri
Hossu: 35% din bugetarii cu salarii mici isi vor pierde locul de munca

Presedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca aproximativ 35 la suta dintre bugetarii cu salarii mici isi vor pierde locul de munca, prin reducerea fondului de salarii cu 25 de procente, asa cum a spus presedintele Traian Basescu.

"Aceste masuri vor impinge populatia spre genocid, catre o actiune sociala mai acuta decat in Grecia, pentru ca vor fi afectati cetatenii cu venituri mici" , a subliniat Hossu.

In opinia liderului "Cartel Alfa", variantele Guvernului si ale presedintelui incearca transferarea incapacitatii Guvernului catre micul contribuabil, astfel ca cei mai afectati vor fi pensionarii, somerii si cei cu salarii mici.

"Faptul ca nu se schimba fiscalizarea, inseamna ca se pastreaza in continuare privilegiile. Pastrarea salariului minim la 600 de lei inseamna ca Guvernul incearca acelasi tip de politizare a structurilor de conducere, Guvernul nu va avea ca prioritate combaterea evaziunii fiscale, vom ajunge o tara bananiera in spatiul Uniunii Europene", a explicat Hossu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bugetari, #hossu, #salarii , #stiri Bogdan Hossu