Monica Barladeanu, posibila logodna pe 12 decembrie

Joi, 09 Decembrie 2004, ora 18:01
1572 citiri

Se spune ca Bobby Paunescu isi doreste oficializarea legaturii cu Monica cat mai curand, pentru a fi sigur ca nu isi va pierde iubita in fata vreunui magnat sau star american.Este foarte frumoasa, populara, ambitioasa si, de doi ani, se mentine in topul celor mai sexy vedete din Romania. A studiat Dreptul, dar a atras-o mai degraba o cariera in televiziune si acum face primii pasi ca actrita la Hollywood. Este vorba, bineinteles, despre Monica Barladeanu, femeia care a pus pe jar inima cunoscutului om de afaceri Bobby Paunescu.

Urmarind evolutia Monicai, putem spune ca frumoasa femeie se afla "pe val", atat in ceea ce priveste cariera, dar si viata amoroasa! Desi mai are multe de invatat din arta dramatica, domnisoara Barladeanu a reusit sa puna mana pe patru roluri, intr-un singur an! Si nu oriunde, ci la Hollywood! Iar in ceea ce priveste relatia cu Bobby Paunescu, boss-ul de la "B1 TV", se pare ca nu mai este mult timp si cei doi isi vor planifica data nuntii.

Posibila logodna pe 12 decembrie

Ca lucrurile merg mult mai bine intre frumoasa bruneta si iubitul ei este lucru clar, mai ales ca, acum, indragostitii recunosc deschis ca formeaza un cuplu, desi trei ani au negat vehement ca ar exista intre ei ceva mai mult decat o relatie de amicitie.

Se spune ca Bobby Paunescu isi doreste oficializarea legaturii cu Monica cat mai curand, pentru a fi sigur ca nu isi va pierde iubita in fata vreunui magnat sau star american. Oricum, surse din anturajul celor doi sunt mai mult ca sigure ca Bobby ii va cere mana vedetei TV in mai putin de o saptamana, mai exact pe 12 decembrie, cand Monica va implini 26 de ani.

Cum va impleti apetisanta femeie cariera si viata privata in acest caz, ramane de vazut!

Petrecere cu invitati celebri

De ziua ei, Monica va organiza o megapetrecere, de la care nu vor lipsi familia si nici colegii de platou (de la ambele filme pe care le turneaza la acest afarsit de an), o zi de nastere de care toti isi vor aminti cu placere multa vreme.

In alta ordine de idei, dupa terminarea filmarilor, frumoasa romanca se va pregati de Sarbatorile de Iarna, pe care doreste sa le petreaca alaturi de cei dragi. Din cate am aflat, domnisoarei Barladeanu ii lipsesc cel mai mult familia si prietenii atunci cand se afla in Statele Unite si de aceea nu vrea sa plece in vreo tara exotica de Anul Nou sau de Craciun.

Bobby va trebui sa astepte si sa-i propuna o asemenea escapada cu alta ocazie!

Sursa: Gardianul

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...