Cei mai bogati tineri din Romania - vezi cum au facut milioane de euro

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 08:31
37824 citiri
Cei mai bogati tineri din Romania - vezi cum au facut milioane de euro
Edward Popescu, cel mai tanar miliardar roman/Sursa: forbes.com

Sunt puternici, au viata inainte si, mai ales, au foarte multi bani! Tinerii au reusit sa isi gaseasca locul printre cei mai bogati 500 de miliardari romani.

Aici ii vei cunoaste pe primii zece dintre cei mai bogati romani sub 40 de ani. Clasamentul a fost intocmit dupa topul celor 500 de miliardari romani din 2011, realizat de revista Forbes Romania.

10.Miahi Dugasescu 38 de ani, 30-32 de milioane de euro

Mihai si Aurelia Dugasescu au facut bani din transporturi, iar anul trecut au vandut pachetul majoritar de actiuni detinut la compania de transport Dumagas. Cei doi sunt din Dolj, iar din 2009, Dumagas a devenit primul trasportator de piese si componente pentru uzina Ford din Craiova.

9.Mihai Tufan, 38 de ani, 31-33 de milioane de euro

Sursa:adevarul.ro

Este din Campina, Prahova, si a facut avere din industrie, constructii, farmaceutice si imobiliare. In timpul liber, participa la celebrele partide de vanatoare de la Balc, organizate de Ion Tiriac. In clasamentul Forbes Romania, ocupa locul 154.

8.Iulian Stanciu, 36 de ani, 36-37 de milioane de euro

Sursa:zf.ro

A fost partener de afaceri cu Sebastian Ghita, cand au fondat grupul Asesoft. Acum vrea sa se detasese de Ghita si sa isi extinda business-ul in Bulgaria. Banii facuti din distributia It si retail il aseaza pe locul 132 in topul Forbes.

7.Dragos Bilteanu, 34 de ani 65-67 de milioane de euro

Sursa:rol.ro

Datorita unei tranzactii de 20 de milioane euro, Dragos Balteanu controleaza casa de comert cu energie Romenergo. S-a insurat in 2009 cu artista Cristina Rus, iar anul trecut a devenit tata. A facut avere din imobiliare si energie, iar acum ocupa locul 70 in clasamentul Forbes.

6.Robert (39) si Ionut (37) Negoita, 60-70 de milioane de euro

Sursa: cdep.ro

Cei doi frati conduc afaceri in domeniul imobiliar, hotelier, media si cel al tipografiilor. Robert Negoita este deputat si vice-presedinte PSD si a fost implicat intr-un scandal cu prostituate de lux. Cei doi ocupa locul 69 in clasamentul Forbes.

5. Iusitn Paraschiv, 30 de ani, 68-70 de milioane de euro

Sursa:adevarul.ro

Este cel mai tanar roman din clasamentul nostru, originar din orasul prahovean Mizil si ocupa pozitia 67 in topul Forbes. A facut avere din industria carnii si imobiliare.

4. Sebastian Ghita, 33 de ani, 70-73 de milioane de euro

Sursa:forbes.ro

A fost in centru atentiei in anul 2010 din cauza contractului pe care il incheiase cu Realitatea Media. Conduce grupul ploiestean de firme Asesoft si scoate bani din IT, retail online, vinificatie, imobiliare si mass media. Ocupa locul 65 in clasamentul miliardarilor romani.

3. Remus Benta, 37 de ani, 80-82 de milioane de euro

SURSA:albuionel.ro

Locuieste in judetul Mures si scoate bani din imobiliare, constructii si distributie de vopsea. Remus Benta a profitat de boom-ul economic din anii 2000 si a dezvoltat proiecte imobiliare, fiind ulterior afectat de criza economica, drept pentru care ocupa pozitia 57 in topul Forbes Romania.

2. Bobby Paunescu, 37 de ani, 200-220 de milioane de euro

Sursa:cinemagia.ro

Numele lui se leaga de industria media, energie si imobiliare. A renuntat la Hotelul InterContinental anul acesta pentru 13 milioane de euro, echivalentul a 49,12% din participatiunea pe care familia Paunescu o avea prin intermediul companiei InterContinental Romania. Este cel mai bogat barbat roman sub 40 de ani si se claseaza pe pozitia 15 in clasamentul general Forbes. Dincolo de averea pe care o are, Bobby Paunescu este regizor si scenograf.

1.Veronica Gusa de Dragan, 38 de ani, 650 - 700 de millioane de euro

Sursa:click.ro

Este tanara, frumoasa, vaduva, si este cel mai bogat roman sub 40 de ani, ocupand locul sase in clasamentul celor mai bogati romani, intocmit de Forbes Romania. Locuieste in Palma de Mallorca, Spania si scoate bani din distributie GPL, energie, mass media, cultura, tipografii si imobiliare. Este fiica generalului Gusa, sef al Marelui Stat major al Armatei Romane pana in 1989 si a absolvit Facultatea de Drept. A inceput sa lucreze alaturi de sotul ei, Iosif Constantin Dragan, cand avea 22 de ani si a preluat conducerea executiva a companiilor in 2001. Acum se afla deasupra unui grup de peste 100 de firme.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#top cei mai tineri bogati romani, #toc romani bogati , #stiri Bobby Paunescu