Romexterra Bank lanseaza cardul de credit VISA Clasic

Luni, 05 Iunie 2006, ora 15:38
835 citiri

Incepand cu luna iunie, Romexterra Bank ofera clientilor sai cardul de credit VISA Clasic, valabil atat la nivel national, cat si international, in intreaga retea VISA International.

Cardul VISA Clasic este un card de credit embosat, cu acoperire in lei, avand un plafon maxim de creditare de 20.000 RON, dar nu mai mult de 3 venituri nete.

Un avantaj al acestui card de credit il reprezinta faptul ca, suma minima de plata lunara este 0% din soldul utilizat al creditului. In vederea rambursarii sumelor datorate, posesorul de card poate opta pentru TerraBanking, serviciu e-banking, oferit gratuit de banca.

De asemenea, clientii pot beneficia de o perioada de gratie de maxim 50 de zile, calculata de la data operarii in cont a tranzactiei, pana pe 20 ale lunii urmatoare. Pentru tranzactiile la comercianti, ale caror sume sunt returnate in perioada de gratie, dobanda este de 0%, iar comisionul de schimb valutar la tranzactiile efectuate in strainatate este 0%, cursul de schimb practicat fiind cel al BNR.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei