Pentru ce are nevoie BNR de software de milioane de lei

Duminica, 05 Mai 2013, ora 09:01
1729 citiri
Pentru ce are nevoie BNR de software de milioane de lei

Banca Nationala a Romaniei a publicat un anunt de participare la licitatie deschisa pentru achizitia de pachete software pentru baze de date, valoarea estimata a contractului fiind de aproape sase milioane de lei, fara TVA.

Obiectul contractului vizeaza achizitia de licente perpetue de produse software de tehnologie Oracle si suport tehnic standard aferent pentru 12 luni, potrivit site-ului e-licitatie.ro.

Costul estimat al licentelor depaseste 4,867 milioane de lei, la care se adauga costul estimat al suportului tehnic standard aferent pentru 12 luni, de circa 1,071 milioane de lei, astfel incat valoarea estimata a contractului, fara TVA, ajunge la 5,938 milioane de lei.

Tipul procedurii este licitatie deschisa, respectiv o licitatie electronica, iar criteriul de atribuire a contractului va fi pretul cel mai scazut.

Durata contractului este de 12 luni, incepand de la data atribuirii contractului.

BNR precizeaza ca plata licentelor se va realiza doi fonduri proprii.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 iunie, ora 10.00, iar ofertele sau cererile de participare vor putea fi depuse pana pe 17 iunie ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc tot pe 17 iunie, de la ora 12.00.

#BNR licitatie software, #BNR cumpara software, #Banca Nationala achizitii , #stiri BNR