Curs valutar 7 ianuarie Case de schimb vs. banci

Marti, 07 Ianuarie 2014, ora 09:59
2015 citiri
Curs valutar 7 ianuarie Case de schimb vs. banci

Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela marti la casele de schimb deoarece afiseaza cele mai avantajoase cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatia leu-euro la vanzare, cel mai avantajos curs este afisat de casa de schimb Lotus. In ceea ce priveste dolarul american, casa de schimb valutar Real GI afiseaza cel mai bun pret.

La cumpararea monedei europene si a dolarului american, casa de schimb Luxor ofera cel mai bun pret.

Leumi vinde euro la cel mai dezavantajos pret

Bancile continua sa afiseze, marti, cele mai nefavorabile cotatii la vanzare pentru moneda europeana si pentru dolarul american.

Leumi este banca care vinde cel mai scump moneda europeana, afisand un curs de schimb de 4,5726 lei, in timp ce BCR vinde dolarul american la cel mai dezavantajos curs. Banca afiseaza la vanzare un curs de 3,3800 lei/dolar.

Singura institutie de credit care concureaza cu casele de schimb valutar este Banca Romaneasca, care afiseaza un curs mai avantajos la vanzare si la cumparare pentru moneda unica, de 4,5302, respectiv de 4,4732 lei/euro.

Euro, vandut cel mai ieftin de casa Lotus

Casa de schimb Lotus afiseaza, marti, cel mai avantajos curs de schimb pentru moneda europeana. Aceasta vinde euro cu 4,4900 lei, si ofera astfel un avantaj clientilor de 8,26 bani.

De asemenea, casa de schimb valutar Real GI este cea care afiseaza cea mai rentabila cotatie la vanzare pentru dolarul american. Pretul publicat este de 3,2900 lei/dolar.

In acelasi timp, casa de schimb Luxor afiseaza cele mai avantajose cotatii la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american, de 4,4700 lei/euro, respectiv de 3,2800 lei/dolar.

Astfel, pentru un schimb de 250 de euro, solutia clientului este sa apeleze la casele de schimb valutar, deoarece diferenta intre cel mai bun curs afisat de acestea si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu afisata de banci este de 8,26 bani, iar suma ce poate fi economisita lunar de client este de 20,65 lei.

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR , #stiri BNR