Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 30 mai Cele mai bune oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari

Curs valutar 30 mai Cele mai bune oferte pentru tranzactiile cu euro si dolari


Casele de schimb valutar ofera, vineri, cele mai bune cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai rentabil curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Luxor si este de 4,4000 lei/unitate, iar la vanzare, casa de schimb Hans ofera cel mai avantajos curs, de 4,4100 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca, cu o cotatie la cumparare de 4,3703 lei/euro si de 4,4273 lei/euro la vanzare, potrivit site-ului valutare.ro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2250/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cea mai buna cotatie pentru dolarul american este afisata tot de Hans, casa de schimb afisand un curs de 3,2400 lei/ unitate.

Banca Romaneasca continua sa afiseaze cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2038 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2608 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1464 ori