Curs valutar 24 decembrie. Casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte pentru euro

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 10:20
1600 citiri
Curs valutar 24 decembrie. Casele de schimb cu cele mai avantajoase oferte pentru euro

Marti, Luxor si Lotus se numara printre casele de schimb care afiseaza cel mai avantajos curs de schimb la vanzare pentru moneda europeana si dolarul american.

In cazul institutiilor de credit, BRD, Credit Europe si BCR sunt bancile care afiseza, marti, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute. BRD si Credit Europe au cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea euro, iar, pentru dolar, Credit Europe afiseaza cel mai dezavantajos curs.

La cumparare, casa Luxor si Alpha Bank continua sa ofere cele mai bune rate de schimb atat pentru euro, cat si pentru dolarul american.

Ce oferte au bancile

La vanzarea monedei europene, BRD si Credit Europe afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5600 lei/euro, fiind urmate imediat de BCR, banca care afiseaza un pret de 4,5450 lei/euro.

In acelasi timp, BCR continua sa detina prima pozitie in randul bancilor cu cel mai slab curs la cumpararea valutei si ofera un curs pentru moneda europeana de 4,4050 lei, in timp ce pentru dolarul american rata de schimb este 3,1850 lei/ dolar.

In cazul monedei americane, Credit Europe este banca care vinde moneda americana la cel mai ridicat pret, afisand o cotatie de 3,3600 lei/dolar.

Alpha Bank se detaseaza de pretul de vanzare afisat de majoritatea bancilor si ofera luni cel mai bun curs pentru moneda unica, de 4,4950 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb valutar continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi bani.

Marti, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa de schimb valutar Luxor, care vinde moneda europeana cu 4,4750 lei.

In acelasi timp, dolarul este vandut la cel mai bun pret, de 3,2600 lei, de casa de schimb Lotus.

Casa Luxor continua sa publice la cumparare cele mai bune cotatii pentru euro si dolarul american, afisand o cotatie de 4,4450 lei/euro si 3,2600 lei/dolar.

In momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor cel mai scump cu 4,5600 lei, pe cand la casele de schimb cursul este cu 8,5 bani mai mic, de 4,4750 lei/ euro. Pentru un schimb de 300 euro, clientii care aleg cel mai dezavantajos curs platesc in plus 25,5 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR , #stiri BNR