Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 23 iulie: Casele de schimb si bancile cu cele mai avantajoase oferte

Curs valutar 23 iulie: Casele de schimb si bancile cu cele mai avantajoase oferte


Miercuri, casele de schimb valutar continua sa afiseze cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, caselor de schimb Luxor, Credit Amanet si Trans Selena. Acestea afiseaza un curs identic de 4,4300 lei/unitate. La vanzare, Hans ofera cel mai avantajos curs de schimb, de 4,4400 lei/unitate, potrivit site-ului valutare.ro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Alpha Bank cu o cotatie la cumparare de 4,4200 lei/euro si la vanzare, de 4,4600 lei/euro. La polul opus, OTP, BCR si Credit Europe afiseaza cel mai dezavantajos curs la cumparare, de 4,3700 lei/euro, iar la vanzare, Credit Europe afiseaza un curs avantajos de 4,5300 lei/ euro.In ceea ce priveste moneda americana, cel mai bun curs de schimb la cumparare este de 3,2710/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat in continuare tot de casa de schimb Hans, aceasta afisand un curs de 3,2900 lei/ unitate.

Alpha Bank afiseaza cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la vanzare, cu o cotatie de 3,3247 lei/dolar, in timp ce la cumparare, Banca Romaneasca afiseaza o cotatie avantajoasa, de 3,2710 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1683 ori